Rossijskoj ekonomike - dinamičnyj rynok i dejstvennyje reguljatory. - Ivančenko, V.
Problémy prechodu k trhu v Rusku, jeho nekoordinovanosť a jednostranná orientácia na uvoľnenie cien. Postupnosť pri tvorbe trhu a spätosť s cenami. Súčasná situácia vytvárania trhu pre výrobcov a spotrebiteľov. Spájanie štátnych a trhových regulátorov v ekonomike.