Transition en Pologne: une défense de la "thérapie de choc". - Sachs, J.
Stav poľskej ekonomiky. Zložky hospodárskej reformy. Potreba súrnych reforiem. Vznik súkromných podnikov a ich otvorenie sa medzinárodnému trhu. Veľký priemysel je stále poštátnený. Transformácia poľskej ekonomiky. Výber politických riešení pre ekonomiku. (Pour la Science 1992, č.175).