Zahraniční obchod se zemědělskými a potravinářskými výrobky. - Vološin, Josef
Česko-slovenský APK bude koncipovaný ako otvorené odvetvie. Základné faktory ovplyvňujúce agrárny zahraničný obchod. Ochrana čs. agrárneho trhu. Možnosti a predpoklady agrárneho zahraničného obchodu. Vzťah čs. agrárnej politiky k agrárnej politike ES.