Industrial restructuring in Eastern Europe. Policies and prospects. - Hughes, G.
Analýza procesu reštrukturalizácie priemyselnej výroby po r. 1989 vo vybraných krajinách východnej Európy (Bulharsko, Česko-Slovensko, Maďarsko, Poľsko a ZSSR), každej na inom stupni vývoja tohto procesu, inej rýchlosti a postupnosti reforiem a reštrukturalizácie. Vstupy a výstupy priemyselnej výroby 1988-89. Spracovateľský priemysel - zmeny po reštrukturalizácii.