Makroikonomičeski aspekti na vanšnopazarnoto adaptirane na proizvodstvoto. - Ivanova, V.
Ekonomické reformy vo východoeurópskych krajinách zahŕňajú adaptáciu výrobných štruktúr nielen na vnútorné, ale i zahraničné trhové podmienky. Adaptácia na zahraničné trhy má prvoradý význam pre privatizujúce sa výrobné a obchodné podniky. Pokus o analýzu a vyjasnenie možných makroekonomických výsledkov adaptácie na zahraničné trhy a určenie zahranično-ekonomickej stratégie Bulharska.