Stratégia marketingu japonskej firmy KAO. - Sakál, L.
Základné orientácie vo vymedzení pojmu marketingu. Marketingové riadenie a program marketingového mixu. Marketing Mix a výrobok, cena, voľba cenovej stratégie, miesto predaja, distribúcia a propagácia. Analýza marketingových funkcií v niektorých firmách rozvinutej trhovej ekonomiky. Marketingová stratégia japonskej firmy KAO. Závery z analýzy pre teóriu a prax marketingu.