Stručný kurs marketingu. 4.
Metódy zberu primárnych dát: metódy hromadného prieskumu (dotazníky) a metódy kvalitatívneho prieskumu (panely, dotazníky, pozorovanie, projekčné techniky). Analýza trhu. Identifikácia hlavných trhov - spotrebiteľský trh a trh organizácií. Správanie sa kupujúceho na trhu organizácií. Analýza správania zákazníka - individuálneho spotrebiteľa. Proces rozhodovania zákazníka. Rozdelenie a diferenciácia trhu. Postup pri diferenciácii trhu.