Stručný kurs marketingu. 8.
Určenie "frontu" (oblasti pôsobenia) marketingu a marketingových manažérov. Význam predajcov pre marketingové úspechy. Princípy, ktoré je nutné dodržiavať pri hľadaní taktiky marketingu zdola. Súčasný marketing ako boj koncepcií a nie výrobkov. Proces budovania marketingovej stratégie. Testovanie stratégie. Úspešnosť marketingovej stratégie budovanej zdola. Získavanie zdrojov k uvedeniu programu do činnosti. Naštartovanie programu a priebeh strategického programu.