<The> Efficient market hypothesis and insider trading on the stock market. - Laffont, Jean-Jacques
Význam a využitie informácií z prieskumu trhu. Správanie sa obchodníka na trhu. Faktory ovplyvňujúce pohyb ceny výrobku. Porovnanie stability a výšky ceny u malo- a veľkoobchodníkov. Obchodno-ekonomická stratégia. Obchod a s ním spojené riziko. Obchodné aktíva, modelová štúdia ich výšky u malo- a veľkoobchodníkov.