<The> market game: Existence and structure of eqilibrium. - Peck, J.
Analýza kanonickej trhovej hry. Každá stratégia zákazníka je zobrazená ako nezáporný vektor jeho ponúk komodít. Stanovenie podmienok nashovskej rovnováhy.