Panorama del comercio regional con Japón.
Význam zahranično-obchodnej výmeny s Japonskom pre Latinskú Ameriku a jej podiel na celkovej výmene krajín Latinskej Ameriky. Teritoriálna a komoditná štruktúra, jej špecifiká. Podpora japonskej vlády na podporu zahranično-obchodnej činnosti. Význam ekonomickej sily Japonska pre jeho vzťahy s Latinskou Amerikou.