Československý zahraniční obchod v prvém roce ekonomické reformy. - Brabec, J.
Vplyv realizácie systémových opatrení ekonomickej reformy na zahraničný obchod. Vnútorná a vonkajšia odbytová kríza. Diverzifikácia obchodu do nových oblastí. Opatrenia na minimalizáciu straty trhu v bývalom ZSSR, Poľsku a Maďarsku. Údaje o československomn zahraničnom obchode v roku 1991 vychádzajúce z colnej štatistiky.