Niveau de formation et performance des régions de la CE a l'exportation. - Bourdon, J.
Vývoz a výhody lokalizovania vývozu v regiónoch. Ľudský kapitál a zisk z produktivity. Bilancia regionálnych rozdielov. Ukazovateľ vzdelania. Pomer talianskeho, španielskeho, francúzskeho a nemeckého regionálneho vývozu. Krátkodobé a dlhodobé zmeny vo vývoze. (DATAR, Formation et développement régional en Europe 1991).