Poradnik dla handlujacych z zagranica. 6. - Simbierowicz, H.
Realizácia obchodnej transakcie. Povolenie dovozu alebo vývozu v rámci poskytnutej koncesie. Doklady potrebné na jej vydanie. Povoľovanie kontingentov na osobitné tovary pri dovoze a vývoze podľa medzinárodných zmlúv. Časové obmedzenia obchodu so zahraničím. Zákazy dovozu a obmedzenia vo vývoze. Potrebné formuláre a ich vzory. Zvláštne doklady.