K problematice zahraničních investic - kooperace s jinými zeměmi. - Blaha, S.
Úvahy o strategických východiskách a možnostiach, ktoré sa ponúkajú v oblasti zahraničných investícií. Názory niektorých významných amerických ekonómov na túto otázku. Porovnanie východiskového stavu ČSFR s niektorými juhoamerickými krajinami.