Kraje sródziemnomorskije w okresie aspiracji do czlonkostwa w EWG - wnioski dla Polski. - Misala, J.
Hodnotenie skúseností sa opiera o širší výskum prispôsobovacích procesov troch stredomorských krajín. Politické predpoklady. Liberalizácia hospodárskeho života. Makroekonomická politika. Ekonomický rozvoj a štruktúra zamestnanosti v 12 krajinách ES. Ohrozenia a výhody eventuálneho členstva Poľska v ES.