Rozvoj podniku za účasti zahraničního partnera. - Kopal, J.
Formy vstupu zahraničného kapitálu do čs. podnikov. Definovanie spoločného podniku. Spracovanie podnikateľského zámeru s ohľadom na vstup zahraničného účastníka do spoločného podnikania. Obsah a úlohy podnikateľského zámeru. Nevyhnutnosť analýzy podniku pre vypracovanie stratégie rozvoja. Spôsoby získavania poznatkov o zahraničnom partnerovi a kritériá pre posudzovanie a vyhodnocovanie ponúk.