Zasady dzialalnosci wspólnych przedsiebiorstw w Rosji. - Petrosjan, R.
Právne formy spoločných podnikov. Zakladanie spoločného podniku. Obsah a rozsah právnej spôsobilosti. Orgány riadenia. Majetkové práva a povinnosti. Záruky ochrany zahraničných investícií. Zásady účasti zahraničných investorov na privatizácii. Obrat na domácom a zahraničnom trhu. Zásady zdanenia a rozdeľovania zisku. Colné povinnosti. Poistenie majetku a rizika.