Pracovněprávní vztahy v obchodních společnostech. - Jouza, L.
Pracovný pomer v obchodných spoločnostiach. Štatutárny orgán a pracovnoprávne záležitosti. Charakteristika štatutárnych orgánov jednotlivých typov obchodných spoločností. Obchodný register a právna záväznosť konania obchodnej spoločnosti.