szociális védöháló közgazdaságtana és a kelet-közép-európai átmenet. - Rupp, K.
Komplex otázok a problémov okolo vytvorenia sociálnej siete v transformovanej ekonomike. Plurálne trhové hospodárstvo - ako nedokonalý systém demokratickej spoločnosti a štátne záujmy. Ekonomické a politické aspekty sociálnej siete. Príčiny a potreby jej vytvorenia. Plánovanie a financovanie siete v jednotlivých štátoch východnej a strednej Európy.