Comercio y ambiente: una relación peligrosa. - Rocha, J.
Analýza vzťahu ochrany životného prostredia a obchodnej výmeny - obvinenie GATTu zo zavádzania obchodných regulí, ktoré sú v protiklade k základným právam ochrany životného prostredia. Vzťah medzi emisiami škodlivých plynov a ekonomikou 21 krajín OECD. Kritika stanoviska Uruguajského kola GATTu.