Umweltgerechte Entsorgung von Produktionsrückständen. <Das> entsorgungslogistische Konzept der BMW AG. - Müller, A.P
Ciele a stratégia znižovania výrobného odpadu a jeho využívania v akciovej spoločnosti BMW. Zlepšovanie ekologického image podniku. Logistika spracovania odpadu. Recyklácia odpadkov. Infraštruktúra zberu a spracovania odpadu. Informačné zabezpečenie spracovania výrobného odpadu.