Umweltorientierte Unternehmensführung. Umweltschutz im Spanungsfeld zwischen gesellschaftlicher Entwicklung und unternehmerischen Handeln. - Troge, A.
Integrácia ekologických opatrení v rozhodovaní o ľudských aktivitách - vo výrobe, obchode a spotrebe. Ekologická politika v podnikovom riadení. Výsledky empirického výskumu v stredne veľkých priemyselných a obchodných podnikoch SRN. Motív ochrany životného prostredia.