Rücknahme und Verwertung von Transportverpackungen. Praktische Umsetzung der Verpackungsverordnung. - Lžtzebauer, M.
Právne základy systému sťahovania a využívania prepravných obalov. Predpis vlády SRN z 1.7.1991, zaväzujúcich podniky, obchodníkov ako aj výrobcov obalov a dodávateľov k používaniu ekologicky vhodných obalov. Využívanie obalovej techniky.