Alternativní užití zemědělské půdy pro nepotravinářské účely v Rakousku. - Jeníček, Vladimír
Prehľad nepotravinárskeho využitia pôdy v Rakúsku a jednotlivých plodín (zemiaky, cukrovka, olejniny, farmaceutika, rastlín s vysokým obsahom energie, celulózy..). Opatrenia na ochranu pôdneho fondu a vytváranie zelených plôch. Agropolitické aspekty rozvoja nepotravinárskeho využitia poľnohospodárskej výroby a pôdy. Pestovanie ľanu a jeho rentabilita. Využitie dreva na energetické účely. Efektívnosť výroby repkového metylesteru (náhrada nafty).