Z cesty do SRN. - Baumgartnerová, Eva
Poznatky z transformácie poľnohospodárstva v nových spolkových krajinách (bývalá NDR). Politika vlády SRN v oblasti prispôsovania k výkonnému západonemeckému poľnohospodárstvu. Formovanie právne uznaných obchodných spoločností (fyzických osôb alebo kapitálových) a rodinných roľníckych foriem. Ciele prispôsobovacieho procesu. Charakteristika podporných opatrení. Možnosti voľby právnej formy.