Japonské strategické myšlení. 2.
Štyri cesty k strategickej výhodnosti a posilneniu pozícií firmy proti konkurencii (stratégie založené na kľúčových faktoroch úspechu, agresívnych iniciatívach..). Preskúmanie trhu. Významné rozdiely medzi ziskovými a stratovými faktormi. Identifikácia kľúčových faktorov úspechu. Mechanizmy relatívnych výhod. Nasadenie agresívnej iniciatívy. Využitie strategicky voľných priestorov.