Japonské strategické myšlení. 1.
Úloha kreativity, intuitívneho myslenia, logiky a racionality v japonskom strategickom myslení. Vzťah mladých "samurajov" a starších manažérov. Analýza ako východisko strategického myslenia. Rozdiel medzi strategickým, intuitívnym a mechanickým myslením. Analýza jadra problému, vypracovanie realizačných programov a plánov. Stupne strategického myslenia. Problémový a ziskový diagram.