Kritériá hodnotenia podnikateľských zámerov pre účely poskytovania finančných príspevkov. - Novák, J.
Metodický postup hodnotenia podnikateľských zámerov pre účely subvencií. Kritériá ekonomickej efektívnosti podnikateľského zámeru - základné a doplňujúce. Praktický výpočet jednotlivých kritérií hodnotenia podnikateľských zámerov. Vyhodnotenie podnikateľského zámeru podľa vypočítaných kritérií. Spoločenská priorita podnikateľského zámeru. Ekologické hľadisko.