Unternehmenskultur in der Automobilindustrie. Ergebnisse einer empirischen Studie. - Meinig, W.
Výsledky ankety v 448 podnikoch automobilového priemyslu. Pojem kultúry podnikania ako sumy etických hodnôt a priorít hospodárskej organizácie. Kvalita ako dôležitá hodnota a priorita. Inovácie, rast, riziko a pružnosť. Vzťahy podniku k zákazníkom, dodávateľom a konkurentom. Štýl riadenia a personálna politika.