Management stratégique: un panorama des concepts, des modeles et des outils. - Jolly, D.
Tri fázy rámca strategickej úvahy. Strategická analýza homogénnej jednotky (USH). Hodnotenie ekologických požiadaviek. Analýza konkurenčná, technologická a spoločenská. Hodnotenie kapacity USH. Strategické rozhodnutie na úrovni USH. Stratégia vnútri sektora. Rozšírenie činnosti. Centrálne strategické riadenie. (Direction et gestion des entreprises 1991, č.132-133).