Motivation durch Information. <Die> Werkzeitschift als Teil der Mitarbeiterkommunikation. - Stemmler, G.
Nárok zamestnancov na informácie. Predpoklady efektívnej zamestnaneckej komunikácie. Význam podnikového časopisu ako informačného a komunikačného kanálu pre zamestnancov. Druhy informácií, ktoré má poskytovať podnikový časopis. Motivácia pracovníka predpokladá aj znalosti o podniku. Aktivizácia zamestnancov v oblasti zlepšovateľstva.