Výber organizačných foriem. - Thomasová, Elena
Charakteristika rozhodovacej situácie a výber foriem organizácie. Základné dimenzie pre typizáciu organizačných foriem. Vývoj kritérií výberu a ich charakteristika. Rozhodnutie pre jednu organizačnú formu. Spôsob preferenčného rozhodovania a metóda scoring-u pri výbere. Vzájomná závislosť kritérií výberu.