számvevöszéki ellenörzés néhány szakmai problémája. - Nyikos, L.
Zákonné opatrenia na zabezpečenie regulérnosti a kompatibility evidencie v Maďarsku. Parlament odsúhlasil zákon o štátnom účtovníctve a rady parlamentu na dozor v otázkach evidencie. Kontrola, organizácia, história od r. 1848. Kontrola štátneho rozpočtu, úverov štátu, otázok peňažníctva a bankovníctva.