Manažerské účetnictví a jeho vztah k finančnímu účetnictví. - Schroll, R.
Porovnanie dvoch základných zložiek účtovníctva: finančného a nákladového/manažérskeho. Nákladové účtovníctvo ako nástroj vnútorného riadenia. Úlohy manažérskeho účtovníctva. Vzájomné vzťahy rôznych zložiek účtovníctva, možné varianty. Skúsenosti zo sveta a závery pre našu prax. Slovník cca 40 anglických termínov.