Mezinárodní účetní standardy k účtování o leasingu a o výsledcích změn kursů zahraničních měn - Beneš, L.
Popis štandardu č.17 (Účtovanie o leasingu) a štandardu č.21. (Účtovanie o výsledkoch zmien kurzov zahraničných mien). Rozdiel medzi finančným a operatívnym leasingom. Účtovanie a vykazovanie hospodárskych operácií v cudzích menách. Prevádzanie finančných výkazov v cudzej mene do finančných výkazov vykazujúceho podniku.