Sledování cash flow v současných čs. podmínkách. - Svoboda, P.
Význam sledovania peňažného toku (cash flow) v zahraničí a budúci význam jeho sledovania v ČSFR. Sledovanie finančného toku ako nástroj proti možnému zbankrotovaniu podniku, ktorý vykazuje zisk. Opis spôsobu výpočtu peňažného toku z používanej súvahy v tvare výkazu Úč 2A-02.