Zúčtovací vztahy k účtové osnově pro podnikatele. Účtová třída 3. - Fišerová, E.
Účtovná trieda 3, jej význam, a charakteristika jej jednotlivých účtovných skupín. Použitie jednotlivých účtovných skupín ilustrované príkladmi. V účtovnej triede 3 sa sústreďujú predovšetkým účty, charakterizujúce vzťah účtovnej jednotky k vonkajšiemu svetu. Údaje z nej možno využívať na finančné analýzy, najmä pri rozbore stavu pohľadávok a krátkodobých záväzkov.