Účtování o nehmotném, hmotném a finančním investičním majetku v rozpočtových a příspěvkových organizacích. - Eminger, J.
V článku sa vychádza z doterajších predpisov o hospodárení s rozpočtovými prostriedkami a o finančnom hospodárení rozpočtových a príspevkových organizácií. Po pripravovanej novelizácii týchto predpisov sa spôsob účtovania v niektorých prípadoch upraví, ak budú mať nové ustanovenia vplyv na účtovníctvo. Uvádza sa množstvo konkrétnych príkladov, a nový spôsob ich účtovania.