Audit na sovmestnych predprijatijach. - Žolobov, A.V
Audítorské služby pre spoločné podniky v Rusku. Absencia audítorských štandardov. Využívanie zahraničných skúseností v audítorstve. Štandardy zostavenia finančnej uzávierky. Mechanizmus uzavierania dohôd o uskutočnení auditingu.