Poisk "riskovych zon" pri organizacii revizij i proverok. - Mstislavskij, V.A
Riziko v zahraničných dokumentoch revíznych previerok. Riziko ako prvok revízorskej práce, nedosiahnutie cieľa revízie. Riziko vyplývajúce z nedostatočnej prípravy revízie. Náklady na revíziu. Dodržiavanie metodiky revízií a znižovanie rizík. Riziko ako oblasť nedostatkov alebo podvodov. Význam prípravy revízie.