Kosten senken durch Recycling. Wiederverwertung als wirtschaftlichere Alternative zur Deponie. - Tiltmann, K.O
Stratégia diferencovanej recyklácie. Klasifikácia výrobného odpadu a recyklačný trh. Ekonomičnosť recyklácie. Využitie nezávislého poradenstva pre vypracovanie analýzy využitia výrobného odpadu. Náklady opätovného zhodnocovania výrobného odpadu sú nižšie ako poplatky za jeho skladovanie.