Leading to quality. - Levinson, H.J
Pomocou programu na zlepšenie akosti založenom na efektívnom vedení a zlepšení procesov sa výrobcovi integrovaných obvodov podarilo zlepšiť závadami zaťažený systém znížením dorobkov a zlepšení kvality dodávateľov. Výsledkom bolo zvýšenie produkcie v kritickom období rastu. Implementácia programu akosti so zohľadnením špecifika a slabín firmy. Integrácia vedenia podniku do prípravy programu. Prístup k zníženiu opráv chybovej produkcie vo fotolitografii. Metódy analýzy výrobného procesu. Kroky na zlepšenie kvality dodávok.