<The> customer-focused quality leader. - Bragar, J.
Výsledky výskumnej správy Forum Corporation identifikujúcej zásady a kroky na uplatnenie podnikovej stratégie akosti orientovanej na zákazníka. Dôvody pre prijatie stratégie akosti organizáciou. Postoje a postup vedúcich pracovníkov, ktoré sú predpokladom úspešnej stratégie akosti. Metodika štúdie vykonanej v 24 organizáciách známych svojimi výsledkami na poli akosti. Zoznam 12 skupín otázok, ktoré boli položené manažérom týchto organizácií.