Štatistická regulácia procesu. - Skřivánek, J.
Použitie štatistickej regulácie procesu ako metóda riadenia kvality. Orientácie na prevenciu a detekcia v procese kontroly. Bežné a zvláštne príčiny odchýliek od kvality výrobku. Štatistická regulácia procesu. Stupne zlepšovania procesu. Ekonomická presnosť procesu a hranice tolerancie.