Produktionsfaktor "Technische Dokumentationen". Bedienungsanleitungen sind mehr als nur ein notwendiges Übel. - Pötter, G.
Význam technickej dokumentácie pre optimálne využívanie výrobkov. Právna zodpovednosť výrobcu za vybavenie výrobku návodom na obsluhu. Chybný návod má rovnaké následky ako konštrukčná či výrobná chyba. Orientácia informačnej ponuky na používateľské skupiny. Rozsah a hĺbka informácií.