Konflikte in Vertraglichen Vertriebssystemen der Automobilwirtschaft. <Eine> Modellkonzeption. - Meinig, W.
Modelovanie konfliktu v zmluvných odbytových systémoch automobilového obchodu od jeho vzniku, priebehu až po možné účinky. Príčiny vertikálnych konfliktov v zmluvných odbytových systémoch (štruktúra odbytu, distribučná politika, divergencia cieľov zmluvných strán, úloha klímy odbytu). Analýza konfliktu. Správanie sa pri konflikte (potlačenie a obídenie konfliktu, bezprostredné riešenie konfliktu medzi organizáciami).