Diagnoza organizacyjna doradcy. - Zbichorski, Z.
Rozhovor organizačného poradcu s riaditeľom závodu. Analýza učtárenských a predajných oddelení. Prvý zoznam otázok riaditeľovi. Druhý zoznam otázok. Prehliadka závodu poradcom pre organizačné veci a expertom. Úvodná správa poradcu pre organizačné veci. Pozvanie hlavných predavačov na spoluprácu. Odporúčania organizačného poradcu.