<Die> Reichen werden reicher - und die Armen kriegen AIDS. <Die> Werbung gestaltet zu wenig die Zukunft: Ändern wir das. - Wilkes, M.W
Požiadavka zohľadňovania rôznych rovín v reklame. Etika reklamy. Optimalizácia reklamy prostredníctvom SAQ (sociálnej kvality reklamy).