Plánovanie reklamy. - Silverberg, J.
Reklama je súčasťou tzv. Marketing mixu, ktorý zahŕňa výrobok, distribúciu, stanovenie ceny a samotnú reklamu. Cieľom reklamy je čo najlacnejšie sprostredkovať správnu informáciu správnemu zákazníkovi. Jednotlivé kroky pri vytváraní reklamy. Rozpočet na reklamu. Informačný obsah reklamy. Spôsob vyhodnotenia reklamy.